Programmaboekje

Hallo KVW-ers,
We zijn er achter gekomen dat de datums op bladzijde 2, 3 en 4 in het programmaboekje niet juist zijn... Als je hier 2 dagen bij optelt klopt het wel (zie hieronder). Deze foutieve datums mag je natuurlijk zelf in het boekje verbeteren!Groetjes en tot 25 juli,
Kuifje en Petje

 

KVW 2016

Vorig jaar hebben Kuifje en Petje, 200 kinderen en de leiding een mysterieuze, spannende en fantastische KVW-week beleefd in Peru! Aan de hand van vele aanwijzingen, puzzels, raadsels en een beetje geluk werd het duidelijk dat Pachi een afstammeling was van Pachacuti, de heerser van het vroegere indianenvolk de Inca's, en dat hij de nieuwe heerser zou worden van dit volk. Daarom werd deze geweldige KVW-week afgesloten met een groot feest!

Tijdens de volgende KVW-week (25 t/m 29 juli 2016) willen Kuifje en Petje wel eens een kopje onder gaan. Uiteraard zorgen zij er weer voor de dit de allerleukste week van 2016 zal worden!

De kaartverkoop zal gehouden worden op dinsdag 24 mei 2016 (klik hier voor meer info).

 

Leiding

Natuurlijk zijn we ook op zoek naar LEIDING! Ben jij 16 jaar of ouder? Heb jij zin om een gigantisch leuke week met 200 kinderen door te brengen? Meld je dan aan bij This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .